Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε email σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα.

<< επιστροφή

Ηχομονωτικές πόρτες

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος της ενόχλησης από εσωτερικούς και εξωτερικούς θορύβους σε μια κατοικία, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ισορροπημένη απόδοση, από την άποψη της ηχομόνωσης, όλων των τμημάτων της κατασκευής. Πολύ συχνά, αδύναμος κρίκος αποδεικνύονται οι εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες μιας κατοικίας.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να προμηθεύσει ηχομονωτικές πόρτες ISELDOOR κάθε είδους, ξύλινες ή μεταλλικές της κατάλληλης ηχομονωτικής αξίας ανάλλαγα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου.

Είναι σε θέση επίσης να προμηθεύσει τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση υλικά, να δώσει τις αναγκαίες οδηγίες και να παρέχει τεχνική υποστήριξη έτσι ώστε ο δικός σας προμηθευτής να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει τις πόρτες που εσείς έχετε επιλέξει έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το δικό σας πρόβλημα θορύβου.

Σε κάθε περίπτωση ζητήστε συνάντηση με τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας για μια αποτελεσματική και οικονομική λύση στο δικό σας ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Βελτίωση ηχομόνωσης σε υπάρχουσες πόρτες

Σε υπάρχουσες κατοικίες όπου η τοποθέτηση μιας καινούργιας πόρτας σε αντικατάσταση της παλιάς, μη ηχομονωτικής, είναι ιδιαίτερα δαπανηρή λύση, η εταιρία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα υλικά για τη βελτίωση της ηχομόνωσης της υπάρχουσας πόρτας έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις καινούργιες ηχομονωτικές απαιτήσεις σας. Το πακέτο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε τρία σημεία:

  • Ενίσχυση της ηχομονωτικής ικανότητας του φύλλου της πόρτας.

Τα φύλλα συνήθως αποτελούνται από ένα ξύλινο τελάρο στις δύο όψεις του οποίου έχουν κολληθεί δύο φύλλα μικρού πάχους συνήθως από MDF ή κόντρα πλακέ ενώ στο ενδιάμεσο υπάρχει κενό. Η ηχομονωτική αξία ενός τέτοιου φύλλου είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Για τη βελτίωσή της πρέπει να γίνει η επικόλληση στην όψη του φύλλου ενός σύνθετου ηχομονωτικού, αντικραδασμικού και ταυτόχρονα ηχοαπορροφητικού φύλλου. Τα φύλλα αυτά είναι συνήθως αυτοκόλλητα και μπορεί να φέρουν επικάλυψη άκαυστου υφάσματος.

  • Ηχομονωτική σφράγιση των περιμετρικών αρμών φύλλου και κάσας. με κατάλληλα αυτοκόλλητα ή περαστά παρεμβύσματα σε δύο κατά προτίμηση πατούρες της κάσας.
  • χομονωτική σφράγιση του αρμού μεταξύ φύλλου της πόρτας και δαπέδου με την τοποθέτηση αυτόματου ανασυρόμενου ηχομονωτικού ανεμοφράκτη της κατάλληλης ηχομονωτικής αξίας.
  • Ηχομονωτική σφράγιση του αρμού μεταξύ κάσας και τοίχου, όπου συνήθως λανθασμένα η σφράγιση γίνεται με την βοήθεια διογκωτικού αφρού, ο οποίος υπολείπεται ακουστικά σε σχέση με το ελάχιστο απαραίτητο. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται η σφράγιση του αρμού με ειδική ηχομονωτική ελαστοπλαστική μαστίχη. Στην περίπτωση καινούργιας κατασκευής πόρτας, ο αρμός θα πρέπει να είναι ο ελάχιστος δυνατός, ο οποίος θα σφραγίζεται όπως αναφέρεται παραπάνω.

Όταν οι απαιτήσεις αισθητικής το επιβάλλουν, μπορεί στην όψη τους, να κατασκευαστεί επένδυση από ύφασμα κατάλληλου χρώματος ή φύλλου MDF ή κόντρα πλακέ, με επένδυση μελαμίνης ή καπλαμά φυσικού ξύλου ή βαφή λάκας ώστε να προσαρμόζεται στη φυσιογνωμία του χώρου που τοποθετείται.

Οι παραπάνω λύσεις είναι ενδεικτικές και για την όποια εφαρμογή τους ή ενδεχόμενης τροποποίησής τους, κρίνεται απαραίτητη η επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση ζητήστε συνάντηση ή επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας για μια αποτελεσματική και οικονομική λύση στο δικό σας ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

© 2012 All rights reserved | ISELCO HELLAS ΕΠΕ Λ. Αθηνών 391 & Ζωσιμάδων, 12243 Αιγάλεω, Τηλ. 210 53 17 910-1, 210 53 17 450, 210 53 17 912, iselcohellas@gmail.com

ΑποστολέςΠληρωμέςΌροι χρήσηςΣύνδεσηΚαλάθι Αγορών