Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε email σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα.

Όμιλος εταιριών ISELCO HELLAS & ΗΧΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ - ΗΛΙΑΣ Γ. ΚΩΣΤΑΖΟΣ

Εισαγωγές - Εμπορία Μονωτικών & Δομικών Υλικών


Με βασικό εφόδιο την εμπειρία από την εικοσαετή και πλέον επαγγελματική δραστηριότητά μας, ιδρύσαμε την εταιρεία ISELCO HELLAS, η οποίαδραστηριοποιείται στους τομείς των ηχομονωτικών, θερμομονωτικών, στεγανωτικών και δομικών υλικών, και εφαρμογών.

Την εξοπλίσαμε με την εμπειρία της πολύχρονης δραστηριότητας μας στον χώρο της μελέτης και της κατασκευής, την τεχνολογία και το μεράκι μας, την πλαισιώνουμε με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και δημιουργήσαμε το μοναδικό στην Ελλάδα Πρότυπο Κέντρο Ηχομονωτικών Εφαρμογών.

Σκοπός μας η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση σας με την προσφορά υλικών και υπηρεσιών βασισμένων στις πιο πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.
Ηχομόνωση – θερμομόνωση και Διαπνοή με απεριόριστη διάρκεια ζωής και υγιεινά προϊόντα συνθέτουν την φιλοσοφία της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ISELCO HELLAS.

Φροντίζουμε διαρκώς να αισθανόμαστε τη σιγουριά ότι μπορούμε να προσφέρουμε σωστές και γρήγορες λύσεις στα κάθε είδους τεχνικά προβλήματα σας.

Με υλικά αφάνταστα προηγμένης τεχνολογίας που αντιπροσωπεύουμε από πολλές χώρες του κόσμου. Θεωρούμεθα οι μοναδικοί που έχουν την δυνατότητα των τεχνικών προδιαγραφών και λύσεων με την διάθεση των υλικών.


 

© 2012 All rights reserved | ISELCO HELLAS ΕΠΕ Λ. Αθηνών 391 & Ζωσιμάδων, 12243 Αιγάλεω, Τηλ. 210 53 17 910-1, 210 53 17 450, 210 53 17 912, iselcohellas@gmail.com

ΑποστολέςΠληρωμέςΌροι χρήσηςΣύνδεσηΚαλάθι Αγορών